علت کنده شدن لاک ژل
امروز قصد داریم تا به علت کنده شدن لاک ژل بپردازیم پس در ادامه همراه ما باشید. امروزه یکی از روش های پرطرفدار برای آراستگی و زیبایی ناخن ها، ژلیش کردن ناخن های طبیعی است و بیشتر خانم ها ترجیح می دهند که به جای لاک زدن بر روی ناخن ها از روش ژلیش کردن ناخن استفاده کنند. دلیل این علاقه را می توانیم دوام بسیار زیاد و آراستگی و زیبایی ناخن ها بدانیم. البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که ناخن های طبیعی مان بعد از ژلیش کردن بسیار محکم و سفت می شوند و به راحتی خراب یا شکننده نمی شوند.

اگر چه ناخن های ژلیش شده مزایای بسیار فراوانی دارد، اما یکی از مشکلاتی که به احتمال زیاد با این روش به آن برخورد می کنید، ترک خوردن لاک ژلیش است. در این مقاله ما قصد داریم تا علت کنده شدن لاک ژل یا ژلیش را بازگو کنیم. در ابتدا باید بدانیم که در اصل لاک ژل یا ژلیش چیست؟
لاک ژلیش چیست؟
لاک ژلیش، ژل مایعی با محفظه ها یا بطری هایی که همانند بطری های لاک هستند که همانند لاک بر روی ناخن زده می شوند. انی تفاوت این دو با یکدیگر این است که لاک معمولی به سرعت خشک می شوند ولی لاک ژلیش به سرعت خشک نمی شود و پس از استفاده از آن، شما باید ناخن هایتان را در دستگاه ژلیش ناخن قرار دهید.
دوستان ما در فروشگاه هارمونیک لاک های ژلیش در اختیار شما قرار می دهیم که ماندگاری و دوام بالایی دارند اگر قصد تهیه آنها را دارید به صفحه فروشگاه هارمونیک مراجعه نمایید. حال می توانیم بپردازیم به علت کنده شدن لاک ژل یا ژلیش.
علت کنده شدن لاک ژل یا ژلیش
مدت زمانی که ناخن هایمان باید در دستگاه قرار بگیرد، به عوامل مختلفی بستگی دارد، عوامی همچون: نوع لامپی که در دستگاه یو وی و یا دستگاه ال ای دی استفاده می شود و یا کیفیت و دوام لاک ژلیش بستگی دارد. پس از زدن لاک ژل بر روی ناخن ها، هنگامی که دست هایمان را در دستگاه قرار می دهیم، لاک ژلیش از حالت مایه به جامد تبدیل می شود. از آنجایی که این تنهاترین روش برای خشک کردن لاک ژل شما است، اگر این لاک ها خشک نشوند، شما باید دوباره این کار را انجام دهید و لاک ژل را توی دستگاه قرار دهید تا دستگاه به وسیله ی لامپ ها بتواند لاک روی دست مان را خشک کند. اگر این کار به درستی انجام نشود و لاک روی ناخن ها خشک نشود باعث ترک خوردن و یا کنده شدن لاک ژلیش می شود.

اگر قصد دارید که یک لایه ی دیگر بر روی لاک ژلیش بر روی لایه ی اول بگذارید، پس از زدن لایه ی دوم ما باید مجددا برای خشک کردن دستانمان را داخل دستگاه قرار دهیم. حتی بعد از زدن تاپ کت ها نیز باید مجددا دست خود را داخل دستگاه قرار دهید تا کاملا لاک ژلیش شما خشک شود.
تفاوت لاک ژلیش با لاک های دیگر
تفاوت دیگری که این لاک با لاک های دیگر دارد این است که ما نمی توانیم لاک ژلیش را با لاک پاک کن از روی دستمان پاک کنیم و برای پاک کردن آن به طور کامل باید دست ها را در استون خالص قراردهیم تا پاک شود. باید به این نکته توجه داشته باشید که هیچگاه نباید ژلیش روی ناخنمان را خودمان با دست از روی ناخن هایمان جدا کنیم. زیرا این کار باعث صدمه رسیدن به بافت های ناخن هایمان می شود.
دلایلی که لاک ژلیش ترک می خورد
ترک خوردن و کنده شدن لاک ژلیش به دلایل بسیار گوناگونی بستگی دارد که در ادامه برخی از آنها را اشاره می کنیم.
بخش اول
در صورتی که لامپ دستگاه شما ضعیف باشد باز هم ناخن شما دچار شکنندگی شود و با مشکل مواجه می شود. زیرا در این صورت لایه های پایینی لاک ما خیس می ماند و بعد از چند مدتی لاک ژلیش ما ترک می خورد و یا از روی ناخن هایمان بلند می شود.
بخش دوم
مدت زمانی که ما دست هایمان را در دستگاه قرار می دهیم بسیار مهم است.در بعضی اوقات لایه های بالایی لاک خشک می شود، در حالی که لایه های پایینی لاک هنوز خیس است. در صورتی که این اتفاق برای ناخن هایمان بیفتد، لاک ترک خورده و به حالت زیبای ورقه ای از روی ناخن بلند می شود.

بخش سوم
در صورتی که از دستگاه ال ای دی برای خشک کردن لاک های ژلیش استفاده می کنیم باید مراقب این باشیم که ناخن ها به شکل کاملا صحیح و به شکل صاف در دستگاه قرار دهید. دلیل آن هم این است که لامپ هایی که در دستگاه ال ای دی وجود دارند مانند دستگاه یو وی نور را پخش نمی کنند. در نتیجه در صورتی که دست خود را به طور کاملا صحیح در دستگاه ال ای دی قرار ندهیم، امکان دارد نور به همه ی قسمت های ناخن به شکل درست نرسد و لاک ژلیش شما به درستی خشک نشود.
بخش چهارم
در صورتی که قبل از زدن لاک ژلیش از پرایمر مناسب استفاده نکنیم و یا سطح ناخن هایمان چرب باشد، باز هم لاک از روی ناخن ها بلند می شوند.
بخش پنجم
اگر لاک ژلیش را بیش از حد ضخیم و کلفت بزنیم باز هم لایه ها زیرین خشک نمی شود و باز هم از روی ناخن ها بلند می شود و یا به شمل ورقه ای از روی ناخن ها کنده می شود. بنابراین در صورتی که می خواهیم لاکمان را در چندین و چند مرحله بزنیم و هر لایه را به صورت جداگانه در دستگاه قرار دهیم.
بخش ششم
این لاک را حتما باید روی ناخن های سالمی بزنیم، پس باید همیشه از تقویت کنند های ناخن استفاده کنیم. اگر ناخن های ما آسیب دیده باشد و سطح یکدست و سالمی را دارا نباشد، لاک ژلیش به درستی و کامل بر روی سطح ناخن ها قرار نمی گیرد. همین مسئله هم موجب می شود تا به ناخن های شما آسیب برسد و دچار ترک شود.

سخن پایانی
و در آخر خدمت شما دوستان عزیز گفت که لاک ژلیش به دلیل دارا بودن مزایای بسیار طرفدار های زیادی را در میان خانم های عزیز پیدا کرده است. با این حال مطالعه و داشتن اطلاعات کافی و رعایت برخی از نکاتی که در این زمینه بسیار مهم هستند تا از مشکلاتی مثل ترک خوردن لاک بر روی ناخن هایمان جلوگیری کند. بعضی از نکاتی که باید رعایت کنیم در داشتن ناخن هایمان این است که؛ توجه به زمان ماندن لاک ژلیش در دستگاه و توجه به نحوه ی ضخیم کردن لاک ژلیش به صورت لایه لایه ای و مرحله ای باشد.
ما در فرشگاه هارمونیک بهترین لاک های ژلیش را در اختیار شما دوستان عزیز قرار می دهیم.
خوب دوستان به پایان این مقاله رسیده ایم. امیدوارم از این مقاله لذت کافی را برده باشید. اگر علاقه دارید که مطالب بیشتری در مورد لاک ژلیش بدانید به این مقاله مراجعه کنید. و اگر علاقه دارید که مقاله ی بیشتری را مطالعه نمایید به صفحه مقالات ما مراجعه کنید.